BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 6 April 2012

Pedih HaTi...

Hai....Blog aq hehehehe......
lame dah x jenguk kau ... setiap kali jew aq bukak kau mesti adew kesah yg aq dah hadapi..
dan yg aq nak kongsi kan...
hehehe...

hurmmmmm...
dah  masok tauh baru dah..
hurmm.,..bunga dah jumpew tapi ..
eeiiii... tah laaaa aq pon x tau...
tapi
 semue keinginan die akn aq turuti
walaupon berisiko or hujan ribot skali pon aq sanggup turuti permintaan die..
asalkan tolonglah jngn sekali-kali die saketkan ati aq n tinggalkan aq..
x penah lebih pon aq mintak... x penah pon aq minx apew-apew aq just nak die fahamkan apew perasaan aq tu jew... aq sayang kan die tapi kenapew die mcm angap aq hanye orng biase...
(Tengah menanggis (i_i) )

memang aq cemburu sangat bile die layan lelaki lain tapi stakat sembang biase aq x lah kesah sangat tapi aq tengok bkan sembang biase tapi dah mcm luar biase sangat dah sampai jalan2 same2 siap di belanjew lagi pergggghhhh aq panas gile at sekolah tadi tngok diorng bedue mcm uh....
tapi aq suke tengok die happy.. tdi aq tengok die happy sangat gan orng uhh soo aq ase klow tu yg happy buat die aq ase biarkan jelaaa....
kalau die happy aq pon suke biarlah die happy di atas orng lain walau pon bkan dari aq..

tadi pas jew abis waktu pmp agame islam aq tengok diorng bedue makin rancak lagi bersame...
aq btol-btol dah tak tahan lagi aq n kawn aq tros jew kluar dari klas tok tnang time uh kawn aq ni sedar yg aq btol-btol tengah panas ati kwan aq pon cube tenangkn diri aq time uh x sedar air mate aq dah pon mengalir kwan aq ni pon trot sdey gan aq ....

dudok punye dudok x sedar yg ustazah tasawur dah masok aq pon tros masok klas blik .. tibe-tibe ustazah swoh aq berdiri at depan geram gile laaa aq ase dah laa panas ati kene lak dende time uh ustazah tnye ''kamu pegi mane...'' aq pon jawab sye pegi temankn kwan sye ni jumpe ckgu.. ustazah pon cakap ''kenapew nk jumpe ckgu smpai due orng adew hantu, setan ke kat luar tu...'' time uh gile arrrhhh kepale aq dah naik angin daa smpai dah naik isim daa klow time uh dapt aq tumbok ustazah uh aq ase tros letak jawatan kot...
hurrmm nasib baik die bagi aq n kwan aq dudok blek...

hurmmmm...
ari ni boleh dikatekn satu ari ni aq diam jew dalam kelas...
hurmmmm.. apew lah salah aq nak bercinte orng slalu dok kate yg cinta zaman persekolahan ni adlah cinte monyet.. tapi bagi aq istilah cinta monyet ni x penah wujud pon dalam hidop aq...

owhhh yeeee x yeeee gak aq LUPE yg die ni sbenarnye BLOM TERIME aq agi.... adoooiiiii mcm mane lah aq bole lupe hissshhh ...PERASAN LEBEH LAK AQ...
hurmmm.. TAPI SEDIH GILE LA AQ ARI NI..
HURMMMMM....


                                               (SePi)