BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 3 August 2012

SeDih LAgi....

hurmmmm hai Blog rindu at kau..
di laman maya ni kau saje laaa yg dapat tenang kan aq..
x penah jemu menyimpan segale memori kesedihan aq..
tp aq minx maaf laaa ek..bile aq sedeh jew aq lawat ko.. 
huuurmmmm...

ari ni aq nak share at kau apew yg dah aq alami saat nie....
hurmmm... 

"Sekian lame dah aq tunggu kau tapi x dew hasil gak... mungkin skang kau bole terime aq sebagai kawan tapi aq sebagai insan yg telah mencintai kau ..ingin aq rebot kau dari si die tapi itu serupe macm aq rampas kebahagiaan kau..

tetapi aq tertanye-tanye kenape kau x bagi tau aq yg kau dah adew orng minat ke apew ke... kalo kau ckp awal2 x dew laa sejauni aq harapkn ko.. 

(disaat ni air mate aq terus mengalir)

aq betol-betol sedih x inginku mengalirkan air mata kerane diri kau itu tetapi aq kalah jugak tetap jugak air mate ni mengalir aq betol-betol bodoh arrr....
haiii..... betol kate-kate yg penah arwah atuk aq ckp..
''apabila layang-layang putus talinya jngn lah dikejar kerane mungkin ia pergi melalui angin ridunye sendiri"

kenape ...??? kenape ..??? dan kenape...???? 
kenape aq selalu dikecewekan sebegini..???
mungkin aq ase elok aq jadi HasiF sepi yg dulu...
hanye berdiam menatap kesedihan x dew sesiape yg teman hanye melayan perasaan...

hidop memang adew saat bergembire bahagie n mcm-macam lagi tp syang semue tu x akan kekal kerane kite hidop sentiase kene belajar dari pengalaman
dan pengalaman kite sentiase akn simpan buat pedoman tp kite tak boleh undur dari mase silam... kalau lah bole diundur akn aq undur saat2 manis aq berulang-ulang dn ulang kali...

dalam kehidupan juge kite harus terime kenyataan x semestinye cinte tu indah sampai bile-bile ia mungkin juge membawa perit di jiwe..
jadi aq juge sebagai insan yg biase dn insan yg mencintai kau juge aq nk tengok kau bahagia tapi bahagia kau bukan dengan aq kau lebih memilih die , 

dalam cinta x semestinye belaja untuk setia jew..
tapi dalam cinta juge kite kene belaja melepaskan seseorng itu demi kebahgian die...

                                                                   

                                                                                                                   xpew ku terime semue ni... demi mencintai kamu
                                                                                                                                                                SEpI

Friday, 6 April 2012

Pedih HaTi...

Hai....Blog aq hehehehe......
lame dah x jenguk kau ... setiap kali jew aq bukak kau mesti adew kesah yg aq dah hadapi..
dan yg aq nak kongsi kan...
hehehe...

hurmmmmm...
dah  masok tauh baru dah..
hurmm.,..bunga dah jumpew tapi ..
eeiiii... tah laaaa aq pon x tau...
tapi
 semue keinginan die akn aq turuti
walaupon berisiko or hujan ribot skali pon aq sanggup turuti permintaan die..
asalkan tolonglah jngn sekali-kali die saketkan ati aq n tinggalkan aq..
x penah lebih pon aq mintak... x penah pon aq minx apew-apew aq just nak die fahamkan apew perasaan aq tu jew... aq sayang kan die tapi kenapew die mcm angap aq hanye orng biase...
(Tengah menanggis (i_i) )

memang aq cemburu sangat bile die layan lelaki lain tapi stakat sembang biase aq x lah kesah sangat tapi aq tengok bkan sembang biase tapi dah mcm luar biase sangat dah sampai jalan2 same2 siap di belanjew lagi pergggghhhh aq panas gile at sekolah tadi tngok diorng bedue mcm uh....
tapi aq suke tengok die happy.. tdi aq tengok die happy sangat gan orng uhh soo aq ase klow tu yg happy buat die aq ase biarkan jelaaa....
kalau die happy aq pon suke biarlah die happy di atas orng lain walau pon bkan dari aq..

tadi pas jew abis waktu pmp agame islam aq tengok diorng bedue makin rancak lagi bersame...
aq btol-btol dah tak tahan lagi aq n kawn aq tros jew kluar dari klas tok tnang time uh kawn aq ni sedar yg aq btol-btol tengah panas ati kwan aq pon cube tenangkn diri aq time uh x sedar air mate aq dah pon mengalir kwan aq ni pon trot sdey gan aq ....

dudok punye dudok x sedar yg ustazah tasawur dah masok aq pon tros masok klas blik .. tibe-tibe ustazah swoh aq berdiri at depan geram gile laaa aq ase dah laa panas ati kene lak dende time uh ustazah tnye ''kamu pegi mane...'' aq pon jawab sye pegi temankn kwan sye ni jumpe ckgu.. ustazah pon cakap ''kenapew nk jumpe ckgu smpai due orng adew hantu, setan ke kat luar tu...'' time uh gile arrrhhh kepale aq dah naik angin daa smpai dah naik isim daa klow time uh dapt aq tumbok ustazah uh aq ase tros letak jawatan kot...
hurrmm nasib baik die bagi aq n kwan aq dudok blek...

hurmmmm...
ari ni boleh dikatekn satu ari ni aq diam jew dalam kelas...
hurmmmm.. apew lah salah aq nak bercinte orng slalu dok kate yg cinta zaman persekolahan ni adlah cinte monyet.. tapi bagi aq istilah cinta monyet ni x penah wujud pon dalam hidop aq...

owhhh yeeee x yeeee gak aq LUPE yg die ni sbenarnye BLOM TERIME aq agi.... adoooiiiii mcm mane lah aq bole lupe hissshhh ...PERASAN LEBEH LAK AQ...
hurmmm.. TAPI SEDIH GILE LA AQ ARI NI..
HURMMMMM....


                                               (SePi)

Saturday, 21 January 2012

sdih lak rase ati...

hurmmm...
adew orng daa nk pegi..
tinggal laaa aq sorng xdew laaa yg akn tepon aq setiap malam
slalu klow tepat pkol 12 jew die mesti akn call aq..
hehehe..
pas nie sunyi laa phone aq..

hurmmm...
klow korng nk tau apew yg tersimpan dalam ati aq nie..
aq akn ceritekn..
sebenarnye aq sangat sayangkn die na q cinta kn die..
 tp apew kn daye die hanye mengangap aq  hanye sorng sahabat jew x lebey pon
dn mungkin die bkna untok aq..
watak aq at sini hanye lah sbagai seorng yg mendengar sajew apew yg die luah kn at  aq,
 tntang pedih ati die n kegembiraan die , smue bnde yg ingin die luahkn mesti die akn luahkn at aq..
apew pon yg patot aq nasihat aq nasihat laa ...

tp...
satu pekare yg aq x dapat terime..
bile die luahkn perasaan die tntang ex2 lame die terutame adew sorng kwan aq tuu...
aq tau die sangat sayng n cinte kn kawan aq.. tuu
tp 
x kn die x tau apew yg aq rasekn bile die cerite tntng lelaki lain..???
hurmmm
tp x pew laa..
 aq just sbagai kwan jew x pernah lebih pon ..
bagi die laaa ..
tp bagi aq die lah yg tlah menghiasi ari2 aq..

hurrmmm...
now die akn pegi dari skola KJO
and smbong blaja..
blajo elok2 yee.. k

JAGE DIRI ELOK2 AT SANE K...

PAPAI...

Friday, 6 January 2012

haii...aq jugak yg jadi mangse...

asalkn aq bukak jew blog aq ni mesti aq akn ulis cerite sedey
 x dew langsong aq ase yg mendatangkn kebahagiaan
...
hmmmm
apew jugak laaa salah aq...???? 
apew dose aq sampai aq di lukai sepeti ini..????
knpe aq plak yg dapat smue ni....?
knpe perkataan putos tuuu sentiase adew orng akn sebot kat aq...???
patot laaa semalam ati aq ase resah gelisah dudok ase x tenang aq naik tension smalam..
tp time aq tngah lpak dlm bilek main gita sorng2 tibe2 die tepon aq...
  trase tenang bile dnga suare die yg sayu tuuu..aq ase sonok kami graw sende usek mengusek...
lame jugak laaaaa begayot...

tp bile aq cerite pasal wall facebook aq perbualan kami tros putos...
n then kami sambong dngan mesege... bile mesege jew... yg aq ase tenang tu tibe2 jdi huru hare ... kegembiraan betuka jdi kesakitan yg dalam didalam hati aq niii....
saketnye ati aq...
bile denga pekataan putos tu semalam aq ase mcm x belaku tp knyataan nye bende tuuu smue daaa jadi...

knpe aku diperlakukan seperti ini....???

putos putos putos putos putos
putos putos putos putos putos
putos putos putos putos putos
putos putos putos putos putos
putos putos putos putos putos
^
^
aku ase pekataan tuuu bedenyut2 at telinge aq..
x dapat tido aq dibuatnye sampai skang....

aq ase bole jadi gile aq mcm nie....
klow aq adew buat salah ade buat dose dn sidie mintak putos itu aq terime terime sangat2 sbb itu datangnye dari salah aq sendiri...
tp ini ape salah aq apew salah aq apew salah aq apew salah aq apew salah aq...????

mate aq x henti2 mengeluarkn air..
(WALAUPON INI BKAN GMBAR AQ TAPI INI LAAA YG AQ ALAMI)

knpe aq tros diluke mcm nii...???
...............................................................................................................................................................
aq nk pegi kluar nk caik barang kejap korng nk tau apew barang nye...???
(inilah die buah keras yg masih berkulit)
ini adalah care2 orng silat untok lepaskn geram
aq nk hentak bende ni sampai hanco.... 
biar aq nampak sendiri mcm mane buah keras tu hanco di tepok orng
dan mcm tu laaa hati aq hanco di lukai orng..

arrrrrrrrrrrrrrgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggarrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg aaaaaaaaaaappppppppppppppeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwww saaaaallllllaaaaaaaaaahhhhhh aaaakkkkuuuuuuuuuu.??????????????????????????????? 

aq ni orng yg menjadi patong pelepas geram sapew2 yg nak lukekn aq pas nie silekan sbb aq memang jenis x berdendam..
x pew aq rele jadi mcm nie

hmmmm...
awak saye sayangkan awak tapi knpe awak buat saye mcm nie....??...
                                       
                                       (i_i)                                        
                                           SePi...

Sunday, 1 January 2012

hmmmmm....... =(

knpe orng susah nk terime aq..???? hai.... pelik nyeee....
mungkin salah aq jugak sbb aq niii prasan...
x hendsem tp manjang nk adew awek ...
haii..
bodo laaa aq ni....
mungkin lpas niii.. aq x kn ulang lagi..
biarlah aq singgle lgi bgoskn....
x payah nk pikir pasal perempuan...
just fikir nk rilex kn minda itu lgi okey kn...
hmmmmmmm.....
siape laaa aq nk dapat hati perempuan...
aq ase tuuuu smue memang x layak untuk aq...
(i_i)
<<<<<<<<<<<                                                 >>>>>>>>>>     
       
                              ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;                                        ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;                                                       

^^^^
                                           i                                                                               i
                                         ii ii                                                                            ii ii                                                         i                                       iiiiiii                                                                           iiiiiiii    

____________________________________
                                            ^                                                                         ^   
                                       ^                                                                                   ^


                                                                               (SePi)