BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 28 October 2011

KINI AKU SEPI KEMBALI....

Bende yg sama aq daa jangke mesti smue orng yg aq sayang akn tinggalkan aq...
first my cauple n then adek angkat aq...
hmmmm...
ati aq sedih sangat2..

Tapi aq still adew kluarge yg sentiase mewarnai hari2 gelap aq...

hmmm... aq sentiase di lande sepi...
dalam satu taun nii... aq sering disakiti oleh insan yg begelar perempuan..
pasni maybe x dew lagi kepercayaan terhadap mereke2 yg terbabit..

aq mungkin seorng lelaki yg singgah dihati perempuan hanye untok sementare...
mungkin mereke anggap aq ni stok pkai buang jew kot...
hmmm..

aq daa x nak amik tau pasal sesiapew daaa..
aq daa malas nk amik port...

lpas nie aq arap mereke2 niii iaitu
FATIN ROSESYAFIKA,
ZUE,
akn tros bahagie.... pasni anggap jew kite x penah kenal antare satu same lain...

Dan aq paling x sangke kawan baik aq sendiri AMINUDIN sanggop tikam aq dari blakang ...
xkn disebabkn pompuan ko nk brantakkan persahabatan kite..???
aq paling x suke btol laaa... orng kutok aq dri blakang paling aq benci btol laaa....
aq btol2 x sangke..
klow ko ase ko besalah ko dtng minx maap kt aq ...
klow ko ase ko tu benar, aq ase pasni jngan panggil agi arr name aq acip...
and jangn arap aq akn kenal ko daaa....

mcm2 aq alami taun ni...
pengalaman yg aq alami taun ini dapat mendewasekn agi idop aq n dapat mematangkn pikiran aq...
apew pon ini lah takdir yg aq btol2 alami...

(-_-)
28/10/2011

Tuesday, 25 October 2011

KAWALAN DIRI....

huuuuu....
pasni aq kene kwal diri aq..
aq kene kawal pandangan aq..
aq kene kawala tingkahlaku aq..
yg paling penting baran kene simpan jngan kluarkn, sabar sepenuhnye dlam2 ingat allah n ingat kluarge..

pasni tercetuslah ujian-ujian yg bakal aq hadapi..
ujian petame aq dah lulos smalam(25/10/2011_SELASE) pasni hidop aq akn penoh dengan cabaran yg lebih mencabar dari sbelom ni..

aq harap ujian-ujian yg bakal aq hadapi ini aq bejalan dngan lancar dan akn bejaye dengan cemerlang..
harap-harap takdew ganguan yg bole mengakibatkn kegagalan dalam ujian aq..

tujuan aq lalui smua ini adalah bertujuan untok mendisiplinkan diri aq dn mengubah nasib serta menjauhkan diri dari segale mara bahaye yg akn menimpe..
smoge aq dapat melindungi kluarge aq dari segale-gale kejahatan.

terime kasih all otai2 silat ..
silelah beri tunjok ajar kepadew sye
klow salah tolong tegorkn ..
hehehe...

(^_^)


(26/10/2011)
RABU










Sunday, 23 October 2011

SELAMAT TINGGAL SMUe....

lagi dan lagi aq di tinggalkn lpas nie aq x akn percaye agi insan yg begelar perempuan...
hari demi hari aq sering dapat kesakitan lpas nie aq xkn kenal lagi orng yg kedue tuu....
walupon dapat singgah di hati aq sementare.. aq dapat ase ketenangan yg sekelip mate hilang begitu sajew....
apew salah aq apew dose aq sampai aq sering di sakiti mcm nie...????

saketnye hati iniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................

Saturday, 22 October 2011

Ati aq resah....

ati aq ase takot sangat2 sbb adek angkat aq sdah mule bebelah bahagi aq ase takot gilee laaa...
krane ati aq sdah serik ditinggalkn..

die kate kt aq yg die masih sayang kt abg angkat die yg dlu ..
die kate xdew orng yg dapt gntikn abg angkt die...

aq mule resah sbb die berkate begitu... (i_i)
mungkin pas nie die plak akn tinggalkn aq..

memang btol apew yg aq rasekn, HARI DEMI HARI AQ ALAMI SMAKIN X MEMBAHAGIEKN AQ..

skang aq hanye inginkn kputusan dri mulot die sendiri...

(23.10.2011)

Thursday, 20 October 2011

teguris jiwa ini...!!!

padew awal nye hati aq sudah dapt rase ketenagan dn aq dpt lupekn die..
tp knpe tibe2 die muncol..????
die menyatekn ingin berbaik semule dengan aq...
tp aq btol2 ase maraa..
sbb aq sdah ase tenang dn ase damai
tp die muncol aq kate kt die...
Sdah puahkah ko luke kn ati aq
Sdah puaskah ko permainkn aq
Sdah 2 kali ko bwat aq mcm ni...
LPas ni apew lgi yg ko nk...????

Tp knpe sidie tibe2 menyalahkn aq..??
aq x paam apew yg aq daa bwat
die kate aq bnyak saketkn ati die tp aq x penah pon saket kn ati die malah aq snggop berkorban apew sajew tok die aq cube sdaye upaye aq tok bahagiekn die..
tp die kate aq bnyak sketkn ati die....

hmmmm....aq btol2 x paam...
klow btol aq bwat salah ketekn ape ksilapan aq tu...
smoge aq dpt perbaiki setiap kesilapan tersebot
skang si die membenci aq...
dan aq still tetanye tnye...

hari demi hari kegembiraan aq makin lame makin pudar ...

nasib baik aq mempunyai sorang lagi insan iaitu insan yg brau adew di hati aq...
smoge die berkekalan dengan aq..
n harap2 x jdik mcm sidie......

(21.10.2011)

Monday, 17 October 2011

Aq sayang kn die....

hari yg petame aq dengar perkatan sayang... dari mulutnye
aq sangop mengambil risiko untok buat segale-galenye tok die aq bahaye kn nyawe kedue aq iaitu gita aq
hari yg petame masing2 gembire and senyuman di bibir aq tros melebar sehinga lah ke hari yg kedue...hari yg penoh kesedihan bagi aq....

di hari kedue aq mendengar perkataan putos dari bibir die sendiri juge aq pon tekejot gile laaaa.....
aq cube simpan aq punye baran sbb aq risau aq x dpt kawal baran aq nnti... msok ari nie daa masok ari yg ke-4 dan tngan aq masih lagi bengkak...

aq btol2 sayang kan die...

aq x dpt lupe kn die setiap kali ape saje yg aq lakukn...
setiap detik engkau yg datang menghantui aq...

aq cube tok lupe kn die aq cube buang die jauh-jauh dari sudut kamar hati aq tapi knape aq x boleh...????

but..
nasib baik laaa... adew orng tolong memberi kn kate-kate semangat dekat aq
iaitu...
kwan2 and the best skali Tini n amin Bo...

yg aq x stuju satu jew suke2 ati ko jew yea tini Cilok gamba aq pastu letak plak dlm blog ko
hiiiiiissssshhhh.....

aq akn tros cube dn cube dn cube dn cube dn cube untok lupekn die dri idop aq....

Thank's all my fwend
for give me our motivated..
(^_^)

(17.10.2011)

Wednesday, 12 October 2011

Pengorbanan yang sia-sia.... (-_-)

semua aq lkukn krne dirimu tapi segale pengorbanan aq sie2 ...
aq x tau kenape die hadir dlm hidop aq.. die hadir smate-mate nk menghancurkn lagi ati aq...
die menyatakn untok iklas setia dengan aq tp...
skang di mane keiklasan tersebot di mane luahan kate2 tersebot
semunye tipu belake....
memang celake btol laaaaaa...

apew pon hidop aq mesti aq tros kn dn harus menjayeknnye same adew di dunia mahupon akhirat
lpas ni...
aq x kn kenal die aq x kn amik tau pasl die agi...
aq akn buang die jauh dari idop aq bwat slame-lamenye...
harapan aq agar die tidak lagi muncul di hati aq dn di hadapan aq...

di karang ole saye sendiri...
Muhammad Zul Hasif B. Hashem
a.k.a
Hasif Sepi
inilah kisah yg aq alami tdi
13October 2011

umpama kisah dongeng
CINTA MONYET

(-_-)

Tuesday, 11 October 2011

ankara sapew..????

argghhhhhh..... tension aq dibuatnye...
sapelak fitnah aq ni...??? kate aq adew awex lain lak... hish... aq dapat sapew fitnah aq tu memang pecah mu die ... x pasal2 aq gado dngan atin.... x pasal2 dapat gelaran curang...
sapew budak yg bername atikah RK siape...??? yasmin memang awek lame aq tapi aq daaa lame break gan die sbolom raye aritu agi...... mengape orng buat aq macam ni apew salah aq ..??? aq x penah kacau pon idop orng lain tapi kenape orng kacau idop aq...???? hari demi hari pelbagai masalah aq dapat ...... aq ase memang orng x bole tngok aq senang kot sebab 2 jadi mcm ni.......

Monday, 10 October 2011

kenape...????

kenape hati aq sering di sakiti ....??? apew salah aq kenape ..???
cinta..?? hah apew itu cinta klow pasangan tidak pernah mengambil berat tentang perasaan antare satu sama lain..
hari ni... aq dah abih PMR.. bebas buat sementare... hah..
malam ni aq dapat mesege dari seseorng yg aq baru dapat rasekn die sirios dengan aq...
tapi kenape die sakitkn ati aq..??? die buat ati aq ase x menentu..
die boleh kate yg die tngah main mesege dngan laki lain hish... geram aq
da lah dengan bdak klas yg aq enti ...cibai betol ... apew pendapat korng semue..???
sedih aq ase... hidop sering di sakoti.... (-_-) arrrrggghhhhhhhhhh..... ingat abis pekse nk enjoy tp lagi rungsing di buatnye....

Friday, 7 October 2011

cinta terlarang

cinta dengarkanlah ku ingin mendengar suaramu
nyanyikan lagu-laguku bila kau rindukan aku
cinta relakanlah akhiri cerita tentang kita
ku tahu berat bagimu untuk melupakan aku
*
ku minta kepadamu jangan keluar malam ini
karena ku tak akan menemuimu
ku minta kepadamu jangan keluar malam ini
reff:
sesungguhnya kasih sayangku tiada batas
namun secepatnya engkau harus ku lepas
selagi engkau berdiri dan kau bernafas
lekaslah pergi agar engkau pun terbebas
sesungguhnya engkaulah makhluk yang ku sayang
tetapi cinta kita ini cinta terlarang
ku harapkan agar engkau cepat menghilang
dan jangan lagi kau datang
cinta relakanlah akhiri cerita tentang kita
ku tahu berat bagimu untuk melupakan aku
Back to *
Back to reff
sesungguhnya engkaulah makhluk yang ku sayang
tetapi cinta kita ini cinta terlarang
ku harapkan agar engkau cepat menghilang
dan jangan lagi kau datang